Автор Тема: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?  (Прочетена 380233 пъти)

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 9729
    • Профил
Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?
« Отговор #2475 -: Днес в 10:38 »
Claude Opus 5 изтри всичките данни на потребител, вместо да създаде резервно копие

https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82/claude-opus-5-%d0%b8%d0%b7%d1%82%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-695284.html
Ремо не казваше ли, че вършели работа тези неща и че съм "много тъп", че не ги ползвам.
Това в кавичките е фигуративно казано.
Не помня, какво точно говореше и не ми се проверява.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6989
    • Профил
« Отговор #2476 -: Днес в 13:31 »
   Да, точно дистанционното хвали Claude Opus и подобните изчадия.

Но не му стиска да коментира този случай ...
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #2477 -: Днес в 13:53 »
И да го коментира, случая се е случил.

Казах го веднъж тук, ще го повторя - да разчиташ на ИИ за кодене и да ти движи проекта, си е хазард.

Сякаш многобройните случаи преди това, при които ИИ затрива всичко не са достатъчни и хората все едно сега са кацнали от Марс тук, та нищо явно не са научили или чули и продължават.

Ами да си скубят косите сега.

Следващите, моля!  ;D
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9159
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #2478 -: Днес в 13:54 »
Не знам дали помните Ечеверия. Наскоро се виждах с него. В компанията, в която работи, отново си говорим за петцифрени заплати, както каза и Ремо. Ами той също ползва Claude. Всичките го ползват. Даже е горд, че били отказали нещо си на Тръмп. Ама на зеления комедиан-терорист не отказаха. Е, то винаги е било ясно. От война, наркотици и курви се печели най-много. И от цигари се печели, ама там има световен монопол на англичаните и не можеш да проникнеш. Шиши нали се пробва, стъжни му се.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

4096bits

• Напреднали
    • Профил
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6989
    • Профил
« Отговор #2480 -: Днес в 14:09 »
Не знам дали помните Ечеверия. Наскоро се виждах с него. В компанията, в която работи, отново си говорим за петцифрени заплати, както каза и Ремо. Ами той също ползва Claude. Всичките го ползват. Даже е горд, че били отказали нещо си на Тръмп. Ама на зеления комедиан-терорист не отказаха. Е, то винаги е било ясно. От война, наркотици и курви се печели най-много. И от цигари се печели, ама там има световен монопол на англичаните и не можеш да проникнеш. Шиши нали се пробва, стъжни му се.

Кой е Ечеверия ?

P.S. Повечето големи цигарени производители са американски.
Като "Филип Морис" и др. подобни.

Производители на смърт.    >:D
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9159
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #2481 -: Днес в 14:22 »
От доста години не е влизал. Помагаше ми с вестника, но най-вече тук редовно пишеше новини по едно време. Участваше и в събирания на ЛЗБ. Както личи от името на кубински революционер, Хосе е потомствен комунист. Но ме учуди, че след пандемията е страдал от прегаряне и в момента е религиозен. Определено ме изуми с това. Не се бяхме виждали поне едно шест години.

С мен се занимаваше с п4п, че и видео-уроци правихме, но още около девета година се преориентира на жабата, а по-късно и джиес (за фронтенд). В момента твори някакви докторски истории на котлин, ползват пет-пест ИИ за генериране на глас, за разпознаване, автоматичен телефонен секретар/съветник (не знам как да го нарека) и какво ли не още.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear