Да така е и ИИ правят същите простотии като ЧИ (все пак върху него са обучавани), но докато при ИИ следващата версия ще го обучат да не прави така и едно обновяване и.. всичко е на 6, а ЧИ... да не изброявам колко админи на БД знам дето са затрили производствената БД, или сисадминчета с rm -rf то даже и тук у форумо да потърсите поне няколко ще изскочат.
..и да Опуса все още е за предпочитане (при мен поне) - вече обясних защо новите страдат от някакъв нов вид овърфитинг и за търсене на бъгове са екстра или малки насочени фиксове и оптимизации на вече написан код но за цяло ново приложение

--
П.П. Мен нищо не ми е затрил досега. Всичко опира да потребителя/разработчика - по принцип има два режима на работа или да пита на всяка външна команда "разрешавате ли да го направя" или по-по-най мързеливите разработчици избират втория "разрешавам всичко по дифолт" а забравят че тоя режим най-добре на виртуалка или на отделна машина която не е част от производствената система нито й е в мрежата та... човешкият фактор отново, навремето имаше такъв лаф че.. тя простотията не ходи по гората а
по хората--
Не знам защо очаквате ИИ да е безгрешно, или да е като господ бог т.е. да е прав дори и когато с(ъ)греши (вероятно едно време и маймуните така се чудели що човеците се изибиват и помежду си вместо да убиват само от другите видове и глей ти кви простотии правят опитват се да летят - когато всяка маймуна знае че нищо по-тежко от въздуха... или да плават еле па и под вода)