Покажи Публикации - go_fire
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 588
6646  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Някой от „чужденците“ да даде акъл за покупка. -: Dec 21, 2013, 16:16
Благодарско Стелт! Ще си направя един подарък.
6647  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Безсмисленото насилие -: Dec 21, 2013, 12:42
А Ве чак нищо не ще да е с тези четири хиляди ракетки дето им останаха след последният договор за разоръжаване. А са били и четиридесет по някое време осемдесетте.
6648  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Въпрос относно инсталация на дебиан -: Dec 21, 2013, 11:21
Мистикал, бая си ми сложен.

Аз просто бих насочил исото в груба. Преди пък дебостраба само накачулвах и той поемаше пакетите. За всеки случай тази инженерна задача, която си постигнал заслужава адмирации. Затова бих те помолил просто да хванеш да откопираш цялото си мнение и да го плеснеш в статиите, та да остане за поколенията.

Аз лично съм тъп и бих се наел на такова изпълнение след доволно количество ракия, ама пък е красота да го гледаш.
6649  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Някой от „чужденците“ да даде акъл за покупка. -: Dec 21, 2013, 10:29
Може и да става, ама като не знам как става, затова питам.
6650  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Кирилица и проблем свързан с четене на български -: Dec 21, 2013, 10:20
Де бе човек, просто го паркирай в скритата папка fonts, презапусни екса и не се занимавай с глупости.
6651  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Хоп! Току-що ... -: Dec 21, 2013, 09:48
Аз да бях дал все пак превода на Вальо Ласков я, ама много ми хареса, та се отнесох:

Цитат
3.1.3. Enlightenment
Fedora 20 предлага най-новата версия на Enlightenment. След повече от десетина разработки в ъпстрийма, проектът Enlightenment пусна E17 десктоп обвивка, мениджър на прозорци и комплект поддържащи библиотеки. Тя може да се конфигурира като бърз, спартански мениджър на прозорци или като привлекателна визуално десктоп среда с радващо окото изобилие.
Enlightenment може да бъде инсталиран с командата yum install @enlightenment и използван с избирането му при влизане. За да научите повече, прочетете http://www.enlightenment.org/p.php?p=about&l=en
6652  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Хоп! Току-що ... -: Dec 21, 2013, 09:43
Цитат
Enlightenment 0.18 a new stable release has been released after 12 years or so of development. As many desktops are being landed on Fedora, Integrating Enlightenment in Fedora can not only enlarge the number of available desktops in Fedora, but also improve user experiences and give users another choice of Desktop Environment.

Hip-hip!



Браво Ласков, отлична работа!!!
6653  Хумор, сатира и забава / Кошче / Някой от „чужденците“ да даде акъл за покупка. -: Dec 21, 2013, 09:33
Обръщам се с молба към някой от тези дето живеят в чужбина или поне са пазарували от бяла държава да дадат акъл, как може да се поръча, съответно достави и най-важното плати, ей тази машинка:

https://www.fsf.org/resources/hw/endorsement/gluglug

за нашата мила татковина.
6654  Хардуер за Линукс / Десктопи / Re: Проблем с УСУ 8.3 Декстоп -: Dec 21, 2013, 09:18
Наздраве на всички работещи! (че скоро може и да сме безработни с нещата дето стават)

Ласков тъкмо ме изпревари. Наистина УСУ е Кубунту, но е бая моделирано Кубунту. А най-добре знаят, какво са правили самите Светли и Краси. И тъй като не остават изобщо форума си без надзор, то шансовете са ти големи. А и там има група почитатели, дето са я разучили доста добре тази дистрибуция. Вярно някои от тях и тук са потребители, но я ти видят темата, я не.



Изстрел в небитието — какви бяха старите дъно и процесор и какви са новите?

6655  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: С 4 гига рам съм а ми показва 3? -: Dec 18, 2013, 11:05
Ползваш 32-битово ядро. Ако държиш на 32-битов userland, то си смени само ядрото с 64-битово.
6656  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Хоп! Току-що ... -: Dec 18, 2013, 09:29
Тази новина, видните дебили сме я чели ;) Макар така и да не стана ясно, какъв скандал е станал, че да отпадне пакет.
6657  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Хоп! Току-що ... -: Dec 17, 2013, 20:18
ИСКАМЕ НОВИНА, ИСКАМЕ НОВИНА, ИСКАМЕ НОВИНА…

И да е по-дебела, за да е сочна.
6658  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Проблем с програмата кисмет -: Dec 17, 2013, 12:29
1. Ха познай от три пъти, че щом пита за Кисмет, за какво ще ползва дистрото!

Ако набеденото за кракерче се беше поогледало в портала, можеше да открие, че има подробна статия за програмата дето пита.
6659  Хардуер за Линукс / Сървъри / Re: Пускане на сървър на Убунту 13.10 -: Dec 16, 2013, 19:51
Логиката е същата, каквато е изобщо съществуването на каталога media — никаква. Още една от хилядите крачки за превръщане на ГНУ/Линукс в кочина. Всъщност от тебе чувам, но хич не се учудвам. Досега сме я докарали само до обор.



А Ве да питам и аз. Имам тук една щайгичка. Беше на секретарката на шефа, ама на дванадесеттата година, шефа реши, че не е фиешън. Та я взех аз.

Мно'о обичам да пуцам на циес. И съм чул, че от туй става пиерфектен сървър и вади две 'иляди кадъра. Ба-а. Подмокрих са. Ай сега некой тука стъпка по стъпка, с картинки да обясни как се прай. Спешно е!!! Довечера имам сесия с аветрите и трябва да е готов. Даже най-добре някой да дойде у нас и направо да го направи. Няма да го пращам по пощата, щото може да смените части.

Скайпа ми е: veseliqtpi4forever
6660  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Драгомир Стойнев: "технологията е една, продуктът е един" -: Dec 15, 2013, 21:31
Тия антенки добре. Блятките имат бая черно чувство за хумор. Всички сме чували как „старите“ SS се казваха Сатана. Ама това нищо не е. Веднъж чета нещо по някакви руски форуми и срещам странно съкращение. Решавам да го потърся и ми цъфва руската Википедия. Туй нещо всъщност, какво прави.

Ами ако се установи (забележете!) автоматизирано , че няма връзка с политическото ръководство и ген. щаба, то изстрелва всичко, с което разполагат по всичко възможно. Изтрелва се наистина всичко, от мобилните установки, през подводниците до гореспоменатите сатани на бойно дежурство.

Избрали са и много симпатично цивилно име. Кръстили са го „Денят на страшният съд“. Като го видях това по гърба си усетих душ от течен азот. И сега като го пиша пак така. Тия са ненормални.

Още по-интересно е, че подобна система е въведена и от Рейгън като част от „Междузвездни войни“. Тя има по-миролюбиво име — май беше детронация или нещо подобно. †Господ да дава здраве на Путин и там който е военен министър в момента, че ако вземат се гътнат да речем в автомобилна катастрофа, може и да не успеем да чуем за новината, ако между временно в сибир е буря и комуникацията е прекъсната.
Страници: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 588