Ей сега се усещам, че не знам нищо за краховете, защото съм физик, колкото и космонавт

Но две неща все пак да кажа. Едното е, че изгледах едно видео на този Пенчев, любезно (не)предоставено от ТУ по въпроса за опровергаването на чичко Алберт. В тоя близо час реално има точно едно изречение опровержение. Останалото са си бистрения на другия чичо Нютон. Та в това изречение се казва, че гения на XX век бил построил теорията въз основа опитните резултати на някакъв друг учен (забравих името, защото ми е непознато). По-късно се оказало, че тия експерименти са били грешно проведени и невалидни. От това следвало, че чичо Ал няма доказателство за теорията си.
Така за другите теории. По-точно за още неопроверганата за термодинамиката. И най-точно на първият закон за запазването на енергията , но по логиката на проф. Пенчев това означава цялата теория. Закона казва нещо от сорта на, че не можете да получите повече енергия, отколкото ресурс сте вложили. Този закон го опровергава всеки радиолюбител, защото е длъжен да заземи антената си, ако не ще да си повреди оборудването.
Та такива неща. Все пак да не забравяме, че физиката днес е завещание на учени между XVII-XIX век. Всички тези господа са били окултисти, вярвали са в метафизика, божествени проявления и какво ли не. Всичко това е неприемливо днес. Но точно тези окултисти са ни оставили цялото познание за физика и изобщо природни науки. Време е всичко това да се преразгледа и изхвърли талаша.