То онова съвещание от девети десети не беше случайно. И съм сигурен, че такива е имало във всички окръжни комитети, не само нашия.
Бургаският кмет явно си е изиграл добре картите, а и парите по проекти много помагат. Това, че е сменял партии не е проблем. Теоретично с развитието на възрастта и вижданията се променят, убежденията израстват в някаква посока, мисълта за нещата става друга.
Да си кариерист в днешният свят също не се приема за лошо, а начин за оцеляване, единствен за някои. Ама бил крал. Е то някой нагоре каза, че не можело да си до кацата с меда и да не бъркаш.
Та в днешно време всичко може да намери оправдание, всяка теза да се защити, като например оксиморона социалист-родолюбец или користен-добър кмет

В едно такова прагматично настояще се ценят резултатите, а не начините за постигане. Ако някой има успех, тези около него са доволни. Ако няма, няма значение, колко е честен, колко е мислел доброто и всякакви други.
Един от съпартийците на Гангов се издъни като министър, издъни се и като лидер, издъни се навсякъде. А и до днес се разправя, че бил честен. Според теб този човек, дали пак ще види власт?
gangov не аз имам това предвид, а всички управляващи в последните 23 години, без изобщо да изключваме Станишев. Той като социалист всъщност беше най-голям радетел за интересите на малцинствата.
Социалните въпроси може да са всякакви, но не са „капиталистически интереси“. Интересите на капиталистите са точно обратните на интересите на социално слабите.
п.п. правописката в името, беше неволна грешка, извинявам се Гангов.