Подкрепян Angie_bg
@Mitaka: просто демонстрирах типичният изказ на един непушач и начин на нападане към пушачите.
Относно глок-а, недей да рискуваш, че извадиш ли ми ютия, по закон и имам право и аз да извадя... А никога не знаеш човек какво носи 
А естеството на самата ми работа налага да имам разрешително за оръжие...
Някой хора тук знаят какво работя, та можеш да се замислиш дали е уместно да блъфираш или наистина да го направиш...

Пак се отклоняваме от темата

Имал съм подобна работа, свързана с охрана, макар, че ютията ми е от другаде.
Но съм научил едно правило: ако няма да стреляш, не блъфирай....
Не месо не съм пукал, защото не се е налагало, иначе съм сачма и бих го направил. После естествено, ще имам угризения, но.... това е друга тема.
Като минахме на тема стреляне и т.н. съм пуцал няколко пъти по индо-българи /една по-тъмна част от населението/ с ловна пушка със ситни сачми, после от около 2 метра с газов съм гърмял индо-българин /който твърди, че няма ефект да да дойде да пробваме, не знам индото преиграваше ли, че да не яде и бой, или просто наистина все едно го ритна кон/... в смисъл - правил съм подобни изпълнения.
Не са хубави тези ситуации, ама понякога се налагат.... за съжаление.
А най-голямата изцепка на един от старата компания е като изтрещя едно индо в автобуса, защото джобеше една баба.... офейкахме преди да дойдат ченгета, и то по съвет на шофьора и кондуктора.