В онази тема не само митака беше краен в изказванията си, но само него наказа!
Добре де, аз и neter няколко пъти написахме, че Митака така и не получи наказание, а си изтри профила преди това да се случи, не знам защо продължавате да твърдите, че е получил такова и че е само той. Всъщност е точно наобратно - само той не успя да си получи наказанието, други двама получиха такива със съответната тежест.
В моя случай intel още с пристигането си в този форум тръгна да се заяжда и не се намеси да прекратиш заяждането му, но мен ме избани като му теглих майните!
Потребителят
intel е в този форум много преди теб. Говориш за друг потребител (
!ntel) и, според мен, е добре да си коректен спрямо това кого обвиняваш. Сам признаваш, че си обидил човека (с псуване на майна), така че не може да твърдиш, че си наказан неоснователно.
Относно това дали и той е трябвало да бъде наказан, прегледах темата и, в контекста на това, че вече публично се споразумяваме да няма прошка, отговорът е „да“, но с по-слаба мярка, тъй като определено твоето нарушение е доста по-сериозно.
Но тук идва един въпрос - след като ти беше толкова убеден, че !ntel заслужава наказание, защо няма нито един докладван негов пост от темата? Помолих те да използваш системата за информиране на модератор, но ти продължи да се саморазправяш. Само за твоя информация, има цели три доклада за твои постове от тази тема, които са в нарушение.
По същия начин се развиваха отношенията между роко б2л, но никой не се намеси да ги прекрати. За наказания не знам и не ме интересува дали са налагани
Ами доста наказания са налагани и на тях. Не знам каква друга форма на намеса имаш пред вид, но е факт, че между тях спорове в момента няма. Според мен и заради мерките от страна на модераторите, и заради естествените промени, които настъпват в хората с времето.
За такива заплетени случаи, когато има съмнения към модератор, че е превишил правата си или не е бил безпристрастен ............... ни трябва Омбудсман!
Имате администратори, по всяко време можете да се свързвате с тях и да обяснявате какво не ви е харесало в някое модераторско решение. Имате и раздел, в който можете да пишете публично. Аз лично никога не съм имала нещо против да обясня какво и защо, мисля, че и останалите са така.
Гога, не съм срещу либералното положение, а срещу различния аршин при налагането на наказания френд! За това стават и проблемите.
Аз също съм против това. Харесваше ми негласното споразумение между мен и Neter да си затваряме очите за някакви дреболии, но няма проблем вече всичко да се разглежда под лупа.
Демек с модератор не се спори щото той винаги е прав
.
Това са глупости, всеки човек греши. Въпросът е дали го обвиняват с право и дали е способен публично да си признае за грешките.
Считам го за предупреждение, но най-много от модераторите зависи дали ще е популярен един форум или не и не ми даваш поводи да уважавам преценките ти.
Никой модератор не е господар на форума. Според мен популярността зависи най-много от общото отношение на хората, но това си е мое мнение. Относно това кой кого уважава - всеки си изгражда мнение за всеки. Нормално е и ти, и аз, и който и да е да уважаваме едни и да недолюбваме други. Това не ни дава право нито да обиждаме, нито да проявяваме пристрастия.