Обширен преглед

Понеделник (11 Декември)
  1) Излезе StotinkaOS 7.4 (11-12-2017) « 5 »
Понеделник (8 Януари)
  2) Интернет гласуването демонстрирано под Linux (8-01-2018) « 3 »

<< 2018_01 | 2017_11 >>